Στην παρακάτω λίστα θα βρείτε τους όρους ενοικίασης της Go Car

 

1) Για να συμφωνούν με τους όρους μίσθωσης οχήματος, ο ενοικιαστής και κάθε συνεταιρικός οδηγός πρέπει να είναι τουλάχιστον 21 ετών, για όλες τις κατηγορίες.

Κατά τον χρόνο παραλαβής του οχήματος ο πελάτης έχει τις εξής υποχρεώσεις:

α) Να επιδείξει ένα έγκυρο δίπλωμα οδήγησης και μια διεθνή άδεια οδήγησης αν απαιτείται.

β) Να υπογράψει το Συμφωνητικό Ενοικίασης για να αποδεχτεί τους βασικούς όρους ενοικίασης της Go Car και οποιεσδήποτε επιπρόσθετες ασφαλίσεις.

 

2) Αποδεκτές Πιστωτικές κάρτες:

Η Go Car δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa και MasterCard. Δεν δέχεται American Express και Diners Club.

 

3) Πληρωμή:

Η πληρ0μή μπορεί να διεκπεραιωθεί με κάθε τρόπο εκτός επιταγής.

 

4) Άδεια Οδηγού:

Οι οδηγοί θα πρέπει να διαθέτουν μια άδεια σε ισχύ, τουλάχιστον για ένα χρόνο. Μία Διεθνής Άδεια Οδήγησης απαιτείται από την Ελληνική Νομοθεσία για όλους τους ενοικιαστές που δεν είναι μέλη της Ευρωπαικής Κοινώτητας ή σε περίπτωση που η Άδεια οδήγησης δεν είναι στα αγγλικά. Η διεθνής Άδεια Οδήγησης ισχύει σε πάνω απο 150 χώρες και έχει πληροφορίες για τον οδηγό, καθώς και μια φωτογραφία του.

 

5) Επιπλέον οδηγοί:

Σύμφωνα με τους όρους μίσθωσης οχήματος της Go Car, η κατώτερη ηλικία και οι προϋποθέσης της άδειας οδήγησης του ενοικιαστή ισχύουν και για τον επιπλέον οδηγό. Μπορεί να προστεθεί μόνο ένας (1) επιπλέον οδηγός, με χρέωση 4€ / μέρα.

 

6) Τροχαίες Παραβάσεις και Διοικητικές Κυρώσεις:

Κλήσεις και συνημμένες διοικητικές κυρώσεις που απορρέουν από παράβαση του Ελληνικού Κώδικα Κυκλοφορίας, κατά την περίοδο της ενοικίασης, βαρύνουν αποκλείστικά τον ενοικιαστή. Εάν αυτές οι διοικητικές κυρώσεις δεν αποκαλυφθούν στην εταιρία μας με την ολοκλήρωση της περιόδου μίσθωσης (συμβόλαιο) η παράβαση θα χρεωθεί στον ενοικιαστή και η Ελληνική Κυβέρνηση θα ζητήσει τα στοιχεία του ενοικιαστή. Η κύρωση θα σταλεί ταχυδρομικά.

 

7) Χρέωση Καυσίμων:

Η κατανάλωση της βενζίνης καλύπτεται από τον ενοικιαστή. Το όχημα θα παραδίδεται με κάυσιμα όπου ο ενοικιαστής υποχρεούται να το επιστρέψει όπως το παρέλαβε. Σε περίπτωση που δεν το επιστρέψει γεμάτο υποχρεούται να πληρώσει το ποσό που θα επιβληθεί από την εταιρία μας.

 

8) Παράδοση και Παραλάβή:

Χωρίς χρέωση σε ακτίνα 20χλμ. από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας στο Τ.Δ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας (οδός Αγίων Αποστόλων 37Α), σε όλα τα ξενοδοχεία της πόλεως της Ηγουμενίτσας και στο λμάνι Ηγουμενίτσας. Παραδόσεις εκτός γραφείων της εταιρίας και για αποστάσεις μεγαλύτερες των 20χλμ, θα χρεώνονται βάση τιμοκαταλόγου της εταιρίας μας.

 

9) Ενοικίαση χωρίς Παράδοση:

Η εταιρία μας δεν παρέχει ενοικιάσεις χωρίς παράδοση. Όλα τα αυτοκίνητα θα πρέπει να επιστρέφονται στον αρχικό τόπο παραλαβής της εταιρίας μας, στο Τ.Δ. Λαδοχωρίου του Δήμου Ηγουμενίτσας(οδός Αγίων Αποστόλων 37Α). Σε περίπτωση που επιθυμεί να επιστραφεί το όχημα σε διαφορετικό σημείο, θα πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με την εταιρία μας.

10) Επιβίβαση σε πλοίο:

Σύμφωνα με τους όρους μίσθωσης οχήματος της Go Car, η επιβίβαση των οχημάτων της εταιρίας μας σε πλοία απαγορεύεται. Οτιδήποτε άλλο γίνεται με εξουσιοδότηση από την εταιρία μας.

11) Μεταφορά εκτός συνόρων της Ελλάδας:

Απαγορεύεται η μεταφορά των αυτοκινήτων της εταιρίας μας εκτός των συνόρων της Ελλάδος.

 

12) Παιδικά καθίσματα:

Παρέχονται κατόπιν υποβολής αιτήματος κατά την κράτηση, με την ανάλογη χρέωση.

13) Σε περίπτωση ατυχήματος:

αν η σύγκρουση συμπεριλαμβάνει σωματική βλάβη πρέπει να αναφέρετε το ατύχημα στην τοπική αστυνομία της περιοχής όπου έγινε το ατύχημα (η αστυνομία πιθανότατα θα επισκεφθει τον τόπο του ατυχήματος για εξέταση των καταθέσεων). Ο οδηγός πρέπει να συμπληρώσει και να αρχειοθετήσει οποιεσδήποτε αναφορές ατυχήματος που απαιτούνται από τοπικές ή κρατικές αρχές. Επιπρόσθετα, ο οδηγός είναι υποχρεωμένος να συμπληρώσει μια αναφορά ατυχήματος της εταιρίας για λόγους ασφάλισης. Αυτή η αναφορά γίνεται για την ασφάλεια και των δύοπ μερών και είναι ιδιαίτερα σημαντική αν υπάρχει απαλλαγή ευθύνης ζημιών. Να έχετε υπόψη πως οι καταθέσεις που κάνετε μπορεί να αποτελέσουν μόνιμο μέρος της αναφοράς του ατυχήματος. Είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς και ακριβείς καθώς οι καταθέσεις σας μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε νομικές αξιώσεις.

14) Στην περίπτωση βλάβης ενοικιαζόμενου:

παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία μας στο 2665 306765 – 6947687711 ή καλέστε την ασφαλιστική μας εταιρεία για άμεση εξυπηρέτηση. Να γνωρίζετε σε ποιό σημείο βρίσκεστε, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε την οδική βοήθεια για το πού θα σας βρει.

 

15) Για να παρατείνετε το χρόνο ενοικίασης:

παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρία στο 2665306765 – 6947687711 πριν από την προγραμματισμένη παράδοση του ενοικιαζόμενου. Οποιεσδήποτε αλλαγές στην επιστροφή του ενοικιαζόμενου μπορεί να αλλάξουν την τιμή. Σε περίπτωση που θέλετε να παρατείνετε την περίοδο ενοικίασης παρακαλούμε κάντε το εγκαίρως έτσι ώστε να διασφαλιστεί πως όλοι οι υπόλοιποι πελάτες θα έχουν το νοικιασμένο αυτοκίνητό τους διαθέσιμο κατά την άφιξή τους. Σε περίπτωση που χρειαστεί το συγκεκριμένο όχημα, θα κανονιστεί η παράδοση ενός οχήματος αντικατάστασης.

 

16) Ελάχιστη περίοδος ενοικίασης:

η ελάχιστη περίοδος ενοικίασης είναι 48 ώρες. Για ενοικίαση μίας ημέρας επικοινωνήστε με το κατάστημα μας.

 

17) Ο ενοικιαστής είναι υπεύθυνος:

βασική κάλυψη ασφάλισης. Ο ενοικιαστής σε περίπτωση που εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα και δεν είναι υπεύθηνος για την πρόκληση αυτού (εξαιρούμενης της περίπτωσης εγκατάλειψης απο τον υπεύθηνο) δεν επιβαρύνεται με κανένα χρηματικό ποσό η κάλυψη της ζημιάς. Σε περίπτωση ατυχήματος και πρόκληση ζημιάς στο όχημα μας όπου ο υπεύθηνος για την ζημιά είναι κάποιος άλλος και εγκαταλείψει το σημείο συμβάντος υπεύθηνος για την κάλυψη της ζημιάς είναι ο ενοικιαστής του οχήματος μας. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής του οχήματος είναι υπεύθυνος για την πρόκληση ατυχήματος ή οποιασδήποτε άλλης ζημιάς υποχρεούται να καλύψει την όποια ζημιά προκληθεί στο όχημα της εταιρείας μας.

18) Όλοι οι βασικοί όροι παύουν να ισχύουν όταν:

α)Ο/Η οδηγός ή οι συνοδηγοί βρίσκονται υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών κ.λ.π.

β)Το όχημαοδηγηθεί από άλλο πρόσωπο εκτός του πελάτη ή του συνοδηγού του, οι οποίοι αναγράφονται στο συμβόλαιο μίσθωσης.

γ)Το όχημα χρησιμοποιηθεί στην παραλία, θάλασσα, αμμουδιά ή σε δρόμο εκτός οδικού δικτύου.

 

19) Η εταιρία δεν δύναται:

να εφοδιάζει τα οχήματά της με σύστημα εντοπισμού θέσης.

 

20) Μετά την πάροδο του συμφωνημένου χρόνου επιστροφής του οχήματος:

η εκμισθώτρια εταιρία δικαιούται να αναλαμβάνει το μίσθιο όχημα και άνευ της συγκατάθεσης του πελάτη, οποτεδήποτε και δι οποιουδήποτε τρόπου.

 

21) Το μίσθιο όχημα απαγορεύεται να:

χρησιμοποιείται για σκοπούς που αντίκεινται στην Ελληνική Νομοθεσία, όπως για την μεταφορά αντικειμένων, ανθρώπων ή ζώων έναντι αμέσου ή εμμέσου αμοιβής, για την ώθηση ή ρυμούλκηση άλλου οχήματος, σε αγώνες αυτοκινήτων, διαγωνισμούς ταχύτητας, αναγνώρισης ολικών ή ειδικών διαδρομών ράλι, δοκιμών ανθεκτικότητας και δοκιμών μεγίστης δυνατής ταχύτητας.

22) Οποιαδήποτε τροποποίηση:

των όρων του παρόντος συμβολαίου είναι άκυρη εάν δεν έχει συμφωνηθεί εγγράφως.

 

23) Το παρόν Συμφωνητικό ενοικίασης διέπεται:

από τους κανονισμούς της Ελληνικής Νομοθεσίας και είναι υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους του πελάτη – μισθωτή. Οποιαδήποτε παραβίαση των κανονισμών της Ελληνικής Νομοθεσίας εκ μέρους του πελάτη – μισθωτή, κατά τη διάρκεια χρήσης του μισθίου οχήματος. Τον καθιστά υπόλογο απέναντι στην Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς και στην μισθωτήριο εταιρία. Ο πελάτης – μισθωτής, εν τέλη, δηλώνει ότι έχει στην κατοχή, χρήση και ιδιοκτησία του, κινητή και ακίνητη περιουσία ικανή να καλυψει κάθε υποχρέωση του έναντι της εταιρίας μας.

 

24) Ο πελάτης – μισθωτής συμφωνεί και αποδέχεται ότι:

όλοι οι ανωτέρω όροι έχουν ισχύ και σε περιπτώσεις αρχικής μίσθωσης ή αλλαγής του αρχικώς εκμισθωθέντος οχήματος.

25) Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων:

Η εταιρία μας Go Car συλλέγει, χρησιμοποιεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, για την ομαλότερη διεξαγωγή της διαδικασίας μίσθωσης αυτοκινήτου, να συμμορφωθει με νομικές υποχρεώσεις, να αντικρούσει, εγείρει ή ασκήσει νομικές απαιτήσεις. Η εταιρία μας εγγυάται ότι δεν θα προβεί σε διαβίβαση, καινοποίηση ή παραχώρηση των προσωπικών δεδομένων σας σε τρίτους, για οποιοδήποτε σκοπό ή χρήση, εκτός εάν κάτι τέτοιο είναι υποχρεωτικό από την κείμενη νομοθεσία, ή απαιτητό από δικαστικούς/δημοσίους φορείς.

26) Περίπτωση ακύρωσης

Σε περίπτωση ακύρωσης της κράτησης έως και πέντε (10) ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης αυτής, το προκαταβαλόμενο ποσό θα επιστρέφεται. Για οποιαδήποτε ακύρωση πέραν αυτής της περιόδου το ποσό της προκαταβολής δεν θα επιστρέφεται.